Шампанско и сълзи за Соня от Music Idol

Раздялата на българката от венесуелски произход с шоуто означава и раздяла с Боян
16 апр 2009 14:46,
41
Шампанско и сълзи за Соня от Music Idol
Снимка: Булфото

Зрителският вот от снощната "Война на гласовете" изгони Соня Мебреньо от Music Idol. 

Девойката не успя да спечели симпатии с изпълнението на „Шампанско и сълзи” – песен, описваща по възможно най-точния начин престоя на българката от венесуелски произход и в трите издания на шоуто.

Раздялата на Соня с Music Idol означава и раздяла с македонеца Боян.

Водещите разкриха, че Мембреньо имала дълбока романтична връзка с певеца от югозападната ни съседка. Даже пуснаха видео, което красноречиво подсказа за връзката им.

Въпреки че Мария неколкократно изтъкна, че Вики няма качествата на другите изпълнители, Соня изгуби битката с незрящата Виктория, за която приказката продължава.

Останалите айдъли бяха много разстроени от напускането на Соня и всички искрено я поздравиха. Виктория стоеше сама отстрани.

Соня напусна достойно битката – с усмивка и нито една сълза.

Четвъртият голям концерт в музикалното риалити ще бъде посветен на филмовата музика.

Задачата на 10-те финалисти ще бъде да подготвят парчета от хитови кинопродукции.

Всичко за Music idol
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
този чалга концерт и *** сринаха тотално Music Idol. Опорочи се състезанието с разни кючеци.
19
0
 
0
 
! Отговори
n_kaleev@abv.bg преди 15 години
Ne sam saglasen stil kato chalgata da e kriterii za kachestvata na talantite,osobenno qsno se vidq s proshtalnoto ispalnenie na Sonq.Nemoga da si obqsnq kak tazi muzika nameri mqsto v tozi muzikalen format.Galko za Sonq.
18
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 15 години
Копи-пействам едно мнение, защото ми хареса.Още вчера, когато ми казаха кои са номинираните, а именно: Джанаварова, Ели, Александра, Соня и Виктория, бях сигурен, че: 1.Ще отпадне Соня; 2.Ще се бори за оцеляване с онеправданата Виктория; 3.Алексан няма да бъде спасена още във вторник... Не ми се продължава... В момента *** 3 е толкова повърхностно и лесно разгадаемо предаване, в което се набляга върху три теми: 1. Крехката възраст на Симона 2. Супер звездата Мустафа 3. Разбира се най - важната тема Виктория. В това мнение ще наблегна на третата тема, а именно Виктория и нейната титанична и предрешена битка със Соня. Когато за един човек се е изговорило и изписало толкова много и всичко това е дало богат урожай, то този човек е рентабилен за твоето начинаие. Когато към един човек се дават повече привилегии, отколкото към останалите, то той е силният в случая. Когато един човек свири по тънката струна чрез своята злощастна съдба, то зрителят става съпричастен с него. А драгият зрител е като овцата. Той съществува и преживява на стадния принцип. За него е по - добре да бъде воден за носа от продуценти, жури, други умни глави и разбира се от нашата многострадална героиня Виктория. За него е по - приятно да седи да гледа сеира, който му се поднася, да бърше сополите и сълзите с носни кърпички, и да се възхищава - Брей това момиче, колко много е пострадало, а и как хубаво пее! Да, ама не! - си казват останалите. На нас тя не ни харесва! Има неприятно излъчване, а и не пее чак толкоз хубаво! Какво като е имала такъв проблем?! Това е работа на властимащите органи, не на нашето любимо предаване. На нас ни омръзна да гледаме едно и също! Ние не смеем да кажем пред стадото, че тя не ни харесва, за да не ни заплюят. Ние искаме, когато се приберем след тежкия работен ден да виждаме едни приятни, усмихнати и можещи млади хора, които пеят, забавляват се със музиката и най - важното носят ни наслада със музиката. И какво следва. Можещи млади хора си тръгват заради прищявката на: водещи, жури, разгневени бабки и домакини, които са толкова разчувствани от това девойче, че според тях единственият начин по който тя може да получи възмездие е като спечели ***. Не! - този път казвам аз... Възмездие се получава в съда, това е органа даден Ни от Конституцията на България (силно се надявам да е правова държава), в който си търсим правата. Болежките и жалбите се изказват в полицията. Сърцераздирателните истории са за Искренно и лично. Сапунените сериали поне по трите национални телевизии ги дават преди праймтайма (Ако на някого му се гледат такива да си плати пакет кабелна телевизия, там по Романтика ги дават денонощно). В случая Соня наистина е моралният победител. Срещу нея бяха продуценти, жури, нещастието на Виктория и драгия зрител. Аз съм недоволен от това, че заради нея продължават и ще продължават да си ходят кадърните и да се надяваме бъдещи добри певци! Соня в случая е моралният победител. А за достойнството на човек, който е допускал да бъде унижаван и си е м
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само че баща й е от Никарагуа, не от Венецуела
16
0
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
Жалко, че напусна шоуто:( Мюзик айдъл става все по-завладяващ. Всички са супер. Само лошо впечатление прави отношението на водещите и журито към Александър Тарабунов. Той е страхотен, а реакциите са меко казано тенденциозни. Но си личи че момчето е със силен характер и голямо сърце за музиката и шоуто и не обръща внимание на реплики от сорта...."Ти си много първосигнален.." Дони. или след изпълнение на песента Ай уонт то бтей фрии...." Балета беше страхотен"....Иван. Тъпо е. Момчето е най-добрия изпълнител и мой фаворит!! Защо са ги поканили да ги унижават ли??? Какво ще спечелят се питам????!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a sega da mahnat rusata selqknka deto taka usyrdno q butat a tq za nishto ne stava s toq piskliv glasec da si hodi vyv nz kyde beshe slqpata syshto nqma koi znae kakyv talant malkata ligla mis pigi i tq
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От икономическа гледна точка.. Защо да гониш някого, за когото гласуват повече хора, и да оставиш някой, за който се гласува по-малко?! Няма никакъв смисъл в това! Би означавало, да си ограничиш приходите в последствие.Затова мисля, че това снощи е реалният вот на хората..
13
0
 
0
 
! Отговори
Marcy-Darcy преди 15 години
днес щях да си го свалям и да го гледам, а сега ми отиде изненадата на кино.ПС: САМО АЛЕКС !
12
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Мара не става за нищо и махнете тези гадни ***, гонят хората от екраните
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мария не може да "изтъква" мнение. Няма право да изтъква каквото и да е, още по-малко ако е свързано с музика . Това е Мара Отварачката и освен ако не става дума за порно, това "същество" няма право да изтъква нищо.
10
0
 
0
 
! Отговори
A преди 15 години
За пореден път се убеждавам, че в България не се толелират различните хора със съдба, но имат качества. Спомняте ли си на миналия сезон в МА2 имаше едно незрящо момиче отначалото и всички я плювахте. Голяма п*у*м*ия се разнесе тогава. Изгониха го момичето още след първия концерт, защото била в неравностойно положение. Това ако беше в Европа (а ние не сме там, защото тук стават всякакви абсурди).Виктория според мен е раздухала и в полицията и в съда и по всички предавания от типа искренно и лично. Но този който я е претрепвал и я е осакатил за цял живот още е на свобода, защото има много защитници.
9
0
 
0
 
! Отговори
elena преди 15 години
Соня може да не е изпяла добре песента но останалите и изпълнения бяха супер.Дано продължи с пеенето тя ще стане добра певица . Тя трябваше да остане.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Познавайки манипулаторските способности на БиТиВи - вярвайте си,че точно вие,които сте гласували сте взели решението кой да напусне ! Вярвайте си.. вярвайте си нема лошо ! ...
7
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 15 години
Много съжелявам, че си тръгна Соня. Чесно казано аз съжелявам Виктория, но не мисля, че трябваше тя да остане снощи. Все пак се конкурират по музикални данни, а не за лична драма.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Моите уважения към Виктория. Но нейната лична съдба бе преекспонирана дотолкова, че да заприлича на латиносериал, с което бе манипулирана публиката. Това направи лоша услуга на Соня, която е безспорно по-добрата певица. Иначе пожелавам успех и реализация и на двете момичета.
5
0
 
0
 
! Отговори
4i4e преди 15 години
zritelite reshavat, ne jurito :P
4
0
 
0
 
! Отговори
beni преди 15 години
За първи път съм съгласна с Мария , че Виктория трябваше да си тръгне , Соня беше много по добра , но как така ще изгонят човек на гърба на който чрез съжаление печелят рейтинг.Все пак сме в БГ.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Важното е, че Александра остана!:-)
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прилича ми на Яница-фолк-певицата.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Moje li takova ne6to?! Gonqt tezi, koito mogat da peqt! Sonq e strahotna! Pritejava vsi4ki ka4estva, koito sa i neobhodimi!!! Na Tazi Viktoriq se razbra, 4e i e gnila rabotata, za6to tolkova q lansirat? Tq ne stava i tova si e- izob6to ne moje da pee!